Hoe u Watermarkly kunt toestaan advertenties op uw telefoon weer te geven

Watermarkly is een tool voor het watermerken van foto’s. We tonen advertenties om de app gratis te houden. De meeste advertentie-uitgevers vereisen het bijhouden van advertenties in te schakelen op uw telefoon. Ze gebruiken tracking om te tellen hoeveel verkoopadvertenties zijn gemaakt. Er zijn enkele uitgevers die klaar zijn om advertenties weer te geven zonder tracking, maar er zijn er niet veel.

Als u de app gratis wilt gebruiken, moet u de app toestaan om advertentietracking te gebruiken of een upgrade aan te schaffen.

Voer de app Instellingen uit om toe te staan dat de app advertenties op uw telefoon of tablet weergeeft. Sta apps toe om advertentietracking aan te vragen.

Sta tracking toe op iOS

Sluit Watermarkly en voer het opnieuw uit - het zal uw toestemming vragen om advertenties weer te geven. Gelieve het ermee eens te zijn, aangezien de meeste adverteerders hebben tracking nodig om te tellen hoeveel verkoopadvertenties voor hen opleveren.

Als je ervoor hebt gekozen om het bijhouden van advertenties niet toe te staan, kun je je keuze wijzigen in de app Instellingen. Scroll naar beneden naar Watermarkly, schakel vervolgens de optie Tracking toestaan in, alstublieft.

Sta tracking toe op iOS