Hoe u Watermarkly toegang geeft tot foto’s

Watermarkly is een tool voor het watermerken van foto’s. Het moet toegang hebben tot uw Foto’s-bibliotheek om goed te kunnen werken. Het zal lees foto’s die u selecteert voor watermerken en sla foto’s met een watermerk op in een album met de titel “Watermarkly”. Het zal NOOIT bestaande bestanden wijzigen.

Voer de app Instellingen uit om de app toe te staan foto’s op uw telefoon of tablet te lezen en te schrijven. Scroll naar beneden naar Watermarkly, vervolgens Foto’s en kies ervoor om de app afbeeldingen te laten lezen en schrijven.

Toegang tot foto's toestaan op iOS